Direktlänk till inlägg 20 januari 2013

Vecka 3

Av phoenix - 20 januari 2013 17:57

Så där ja, nu är det söndag och dags för veckans blogginlägg. Det har varit en intensiv vecka där jag har hunnit med att jobba, min träning, hundarnas träning, promenader samt jobb med Tollaren. Fullt upp men en bra vecka :)


Hundarnas träning:

Vi har fokuserat på rallyn den här veckan. Dock har det varit väldigt kallt med temperaturer mellan -20 och -30 grader så det har mest blivit inomhusträning. Vi har inte tränat så mycket utan typ 5 min här och 5 min där.


Min träning:

Måndag: Gymintroduktion där man fick träffa en tränare som la upp ett styrketräningsprogram och gick igenom och visade övningarna.

Tisdag: Body Pump 30 min, Sh´Bam 30 min. Var en prova på-dag där dom hade 4 stycken pass på 30 min. Vi var med på två och det var riktigt roligt, särskilt Sh´Bamen. Den kommer jag absolut köra fler gånger.

Onsdag: Core 30 min. Tanken var att även köra ett vattengymnastikpass men hoppade det då mina lår hade träningsvärken från HELL!

Torsdag: Vilodag

Fredag: Gymmet ca 1 timme

Lördag: Gymmet ca 1 timme

Söndag: Gymmet ca 1 timme


Övrigt:

Lördagen spenderades till stora delar i Gideå där vi kollade på rallylydnadstävlingar. Malin och Helena var och tävlade. Först ut var Helena med Puzzel:


 

Dom slutade på 73 poäng och uppflyttningspoäng!


 

Sen var det Malin med Akai. Dom fick också uppflyttningspoäng men jag vet inte exakta poängen!


 

Helena med Puma fick 85 poäng, uppflyttningspoäng!


 

Sist ut var Helena och Polly som snavade på mållinjen och fick 68 poäng!


Phoenix och Puma hade tre barn på plats, både Polly, Arrak och Pralin. Så roligt att se dom, speciellt Arrak som jag inte har sett sen han var lill-liten.


På söndag var det vår tur att tävla. Debut för oss i avancerad klass. Banan var mycket enklare än jag hade trott. Inget på höger sida vilket kändes tråkigt. Hade dock med mig två ofokuserade killar så jag fick jobba med dom runt banan. Resultatet räckte för att båda två skulle få uppflyttningspoäng. Phoenix kom trea på 92 poäng och domaren tyckte att han gjorde ett fint jobb men var lite för slarvig, så det måste vi jobba med. Disse tappade helt fokus ett par gånger och stannade upp. Fick 83 poäng och kom på 6 plats. Man hann inte alls se dom andra då vi var 4 förare och 9 hundar totalt så endera gick man banan, satt i honnören eller bytte hund:)


Frida följde med och filmade så här kommer film på båda hundarna.


Phoenix: http://www.youtube.com/watch?v=NAnOOzbSl14&feature=youtu.be

Disse: http://www.youtube.com/watch?v=rUykM9DLlCY&feature=youtu.be


 
 
Liselott

Liselott

20 januari 2013 20:00

Grattis! Kul att se film på er tävling. Har hållt koll på FB hela dagen, men inget resultat hittat. Men nu vet jag. Grattis igen!

http://Spexen.weebly.com

phoenix

20 januari 2013 20:13

Vill ha kommentarer i bloggen och det får man inte när man lägger ut resultat på facebook :P Fast jag vet inte om det hjälpte. Du är den enda som skrivit nåt... Tack!

 
Ingen bild

malin keno iver

20 januari 2013 20:48

Grattis till fina poäng!!!

 
Monica Tolla o Busan

Monica Tolla o Busan

20 januari 2013 21:16

GRATTIS :-)
Kul att det gick bra med båda två och alltid roligt att få se filmer:)

Kram
Föresten,duktiga du som dessutom börjat träna dig själv så mycket igen,jag borde försöka följa ditt goda exempel:-)

http://tollarbus.bloggplatsen.se

 
Ingrid

Ingrid

20 januari 2013 23:19

Grattis Jennie! Roligt att få se er också!

http://wwww.bluenosers.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av phoenix - 19 maj 2013 23:08


På fredag efter jobbet så packade jag inte hundarna i bilen och styrde mot Bredbyn. När vi kom fram blev det en promenad tillsammans med Jonas innan vi hoppade in i bilen igen för färd mot Krokom utanför Östersund. Resan gick fint och ca tre timmar s...

Av phoenix - 15 april 2013 21:52


Det blir inte mycket bloggande för tillfället. Har varken tid eller lust för det. Finns för mycket annat som tar upp all tid just nu och det är ju inte många som läser heller så då känns det lite onädigt att lägga tid till det. Tiden sen sis har dela...

Av phoenix - 24 mars 2013 21:32

Livet är bra för tillfället! Har nyss kommit hem efter en härlig helg tillsammans med Jonas. Åkte till Bredbyn i fredags efter jobbet och när vi kom upp blev det en promenad över skoterspåren med hundarna. Glada och nöjda grabbar som tyckte att det v...

Av phoenix - 17 mars 2013 21:37


Tillbaka på jobbet igen. Jobbigt att kliva upp på morgonen men i övrigt har det gått bra. Hade "lära kännasamtal" med nya rektorn på måndag. Gillar inte sånt men det kändes bra trots allt. Hon känns väldigt vettig så här långt. Hoppas det håller i si...

Av phoenix - 10 mars 2013 20:26

Vecka 10, sportlovsvecka! Har varit riktigt skönt att vara ledig. Bara att väckaren inte ringer före sex på morgonen utan man får sova tills man vaknar är mycket värt. Dock är jag för gammal för att sova länge. Vaknar oftast mellan 7 och 8 någon gång...

Ovido - Quiz & Flashcards